NAJBRŽI NAČIN DA NAS KONTAKTIRATE
+381 34 6852 629
pavlovicdoo@hotmail.com
POČETNAO NAMAUSLUGEPUMPAVESTIKONTAKT
 
USLUGE
Naša kompanija je uvidela da je jedan od bitnih faktora krajnje cene robe cena transporta robe, koja indirektno utiče na konkurentsku poziciju na tržištu.

Svako preduzeće se nalazi u dilemi da li transport robe organizovati u okviru preduzeća ili angažovati transportera. Visoki troškovi redovnog tekućeg održavanja, registracije, osiguranja i sužen izbor transportnih sredstava utiču da se mnoge kompanije opredele za korišćenje usluga kompanija kojima je pretežna delatnost transport robe.

Višegodišnje iskustvo u obavljanju prevoza robe svim vidovima transporta robe i pružanje usluga vezanih za ostale aktivnosti koji prate transport robe (osiguranje robe/paketa, osiguranje selidbi, skladištenje robe) izdvaja našu kompaniju od ostalih i čini je liderom u oblasti transporta robe u Srbiji.

Kompanija Pavlović doo Vam nudi usluge sledećih vrsta transporta robe u kombinaciji sa drumskim, železničkim, avio i vodnim transportom:
Direktni transport
Prevoz robe i stvari jednim vidom transporta "od vrata do vrata" čime se štedi vreme i novac jer nema dodatnog pretovara, prepakivanja i mešanja robe sa drugom robom u istom transportnom vozilu.
Kombinovani transport
Prevoz robe putem više vidova transporta (drumski, železnički, vazdušni, vodni) gde klijent za duže relacije snižava troškove transporta i skraćuje vreme prevoza.
Zbirni transport
Prevoz robe i stvari je moguće organizovati po principu dotovara, povratnih punih utovara i povratnih tura. Tako štedite Vaš novac, a pritom imate i mogućnost da prevezete manje količine robe i to u vreme kada Vama odgovara.
Poslednje vesti
 
Postavljeno: 09.07.2012.
Lorem Ipsum is simply dummy text
Postavljeno: 09.07.2012.
Postavljena web prezentacija firme PAVLOVIĆ DOO
 
Pogledajte ostale vesti